Purple.Heart
dah lamanya tak update blog nie... rindu!!
Sunday, June 9, 2013 @ 11:39 AM | 0 Comment [s]


rindu nye nak update blog nie...
dekat setengah tahun tinggalkan blog nie berhabuk macam tu jerk...
alasan sebab dah tak pegang lappy..
alasan sebab sekarang dah pakai ipad..
errr.. alasan macam tak munasabah jerk.. +_+

dah lama tak bebel kat sini..
kalau dulu kejap2 update...
segala cerita ade jerk kat sini...
nie pun nasib baik ingat lagi email ngan password..
tu pun dah ingat2 lupa..
nasib baetul.. hehehe..

nie sementara broadband ade kat tangan boleh le update..
kalau tak, blog nie kembali berhabuk balik le lepas nie.. weeee... :p







Older Post | Newer Post

Hye.I'm Cik Ila.thanks 4 visiting me.


Story About





This template was created by FaqihahHusni. Best view in Google Chrome only.